Είναι ξεκάθαρα τα σημεία στήριξης στην παραπάνω εικόνα, έχουν τεθεί από τις αρχές Ιουλίου και μας επιβεβαίωσε η 9ηΙουλίου όπου ήταν έντονα καθοδική και ταυτόχρονα σημείωσε χαμηλότερη κορυφή επιβεβαιώνοντας τον πτωτικό σχηματισμό που θα έχει συνεχεία από τις επόμενες μέρες.
Είναι να απορεί κανείς, οι παρακάτω εικόνες είναι από αναλυτές που θέλουν να μας πείσουν ότι θα είναι πολύ θετικό να αφεθούμε στην «λήθη της επιτυχίας»; ! Βέβαια, αν διάβαση κάποιος τα «πίσω γράμματα» ενδεχόμενα να αλλάξει και γνώμη. Αλλά, τι σχολιασμό να κάνει κανείς όταν τα έχει ξαναδεί κάποιος και απλά ο νέος σκηνοθέτης τα θέλει με «άλλο χρώμα μοναδικής, μάλιστα, επιτυχίας». Το γεγονός είναι ένα, ήρθε το μεγάλο αφεντικό γιατί θέλει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο στους γερμανούς εργάτες ψηφοφόρους που είναι πάνω από 800 € και που έχουν, μέχρι τώρα, μόνιμη δουλεία!
Εδώ η «πρωτοποριακή Ελλάδα, έκανε τους «διαβόητους εχθρούς» κήρυκες υπευθυνότητας για να σωθεί το κράτος από εκεί που το έφτασαν οι τακτικές των «διαβόητων, ανίερων τώρα, συμμάχων» στην κυβέρνηση, ή μήπως όλα είναι ένα δευτερόλεπτο στο σενάριο δεκαετιών;
Ήρθε ο Γερμανός Αφέντης, όπως το Τούρκος «Εφεντεμ», μας είπε τέρμα οι σκέψεις για νέο κούρεμα(!), ό,τι θέλει/ουν να είναι βιώσιμο το Ελληνικό Χρέος, μάθαμε (;). Την μοίρα μας, όμως, δεν την μάθαμε. Αυτήν δεν θα μας την πει κανείς. Απλά θα την ζήσουμε! Και ακόμα δεν έχει φανερωθεί το τι θα γίνει με το Blak Roll των ελληνικών τραπεζών που αυτή την στιγμή είναι τα κόκκινα δάνεια της ελληνικής κτηματαγοράς. Βέβαια εδώ και μήνα περίπου έχουμε μάθει για τους γύπες που προτείνουν την αγορά των κόκκινων δανείων που στην πλειονότητα τους αφορούν ελληνικά νοικοκυριά.
Γεγονός είναι ότι όλα κινούνται σύμφωνα με τις Γερμανικές εκλογές και από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 ξεκινάει μια άλλη εποχή για την Ελληνική κοινωνία, εποχή που δεν μπορεί κανείς να την φανταστεί μέχρι τώρα, φυσικά δεν είναι παράδεισος! Το τελευταίο με πείθει ακόμα πιο πολύ καθώς είναι ευρύτερα γνωστό και στους λαϊκούς χρηματιστηριακούς κύκλους ότι οι αγορές προεξοφλούν πολύ πιο γρήγορα τις ειδήσεις θετικές ή στην περίπτωση μας αρνητικές. Εσείς είδατε την χρηματιστηριακη αγορά να έχει προεξόφληση τίποτα σχετικά θετικό; Ακόμα μετά και από την επίσκεψη του Jack Lew που είναι υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ που χτες, Κυριακή, ήρθε να «προετοιμάσει» κατά την επίσημη πλευρά, το ταξίδι του Πρωθυπουργού και αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλου και Α. Σαμαρά στις ΗΠΑ αρχές Αυγούστου.  
Όπως γράφω στον «αστρολόγο» η εβδομάδα που έρχεται είναι θετική. Αυτό είναι το παρακάτω κείμενο; «από τις 22/7 έως τις 26/7 αναμένεται να έχουμε έντονη ανοδική κίνηση, πιθανόν εντυπωσιακή, στις 22/7, και από τις 26/7 όλα δείχνουν ότι είμαστε σε μια καλή κορυφή που θα θυμίζει κάτι από τον παλιό καλό καιρό».
Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα, όλοι δεν προσέξανε την τάση των περασμένων εβδομάδων, ενώ λίγοι είχαν διαβάσει την αστρολογική ανάλυση στις 8 Φεβρουάριου 2013. Το να περιμένει κάποιος την μια εβδομάδα άνοδο είναι πανάκια όταν ξεκάθαρα πια έχει αποδειχτεί η αστρολογική ορθότητα στο ελληνικό χρηματιστήριο, ενώ ταυτόχρονα δεν έχω πει και τα πιθανά επίπεδα σε μονάδες διακύμανσης του Γενικού Δείκτη στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.
Από τις αρχές του Ιουλίου έχουμε πει Καλό μήνα συνεχίζεται η προβληματική τάση και είπαμε για τις 867 και 910 μονάδες αντίστοιχα, όπου σχολιάζαμε, τοτε, ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τις 867 μονάδες για να πούμε ότι είμαστε ανοδικά. Αντίθετα σήμερα, Δευτερα (22/7), εντοπίζεται η αδυναμία από παντού για ανοδική υπέρβαση αυτού του ορίου. Καθώς την Παρασκευή έκλεισε το ελληνικό χρηματιστήριο στις 836,98 μονάδες , έχοντας διάφορα  -9,97 μονάδες από την Πέμπτη και ποσοστιαία πτώση -1,18%  και Τζίρο 45,71 εκ € .
Δηλαδή σήμερα Δευτέρα (22/7) θέλουμε μια δυναμική αγορά που να ανεβάσει τον δείκτη και την αγορά κατά +3,50%, επίσης να τoν κρατήσει και εκεί! Γεγονός που ΔΕΝ ΘΑ συμβεί, άσχετα του οποίου δυναμικού ανοίγματος η ανοδική τάση δεν θα κρατηθεί.
Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, που θέλουν άνοδο αν δεν πειστούν γύρω στις 12:30 μετά τις 15:00 θα παραδεχτούν το λάθος στον εαυτό τους βλέποντας να έχουν ζημίες και όχι στους άλλους, φυσικά θα προσπαθήσουν να σώσουν ότι μπορούν.  Το αν θα το πουν στους Άλλους αυτό δεν το γνωρίζω! 
Θα χαρώ να είμαι λάθος!!!!





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top