Για το Σάββατο 1/11, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 0:19 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 1:40  πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 2:28 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια, στις 8:21 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 4:44 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 18:36 η Σελήνη εισέρχεται στον ζώδιο των Ιχθύων. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ θετική και ευνοεί τις επαφές, έχει οξυμένη αντίληψη, προσφέρει και δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα που τυχών έχετε, είτε οικονομικά, είτε σκέψης κλπ οι μεσημεριανές ώρες είναι περίοδος που δεν πρέπει να έχετε τίποτα σε εξέλιξη, καλύτερα να το αφήσετε για αύριο. Το βράδυ φροντίστε να είστε με καλή παρέα για να ηρεμήσετε και να περάσετε καλά· και οι αδέσμευτοι αν το ευνοεί και το ωροσκόπιο τους να ερωτευτούν.

Για την Κυριακή 2/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:09 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 1:42 ο Άρης πραγματοποιεί την ίδια όψη με τον στατικά ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 2:45 η Σελήνη συμπορεύεται με τον στατικά ανάδρομο Ποσειδώνα, και τέσσερα λεπτά αργότερα έχει θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 11:09 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 13:44 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 14:56 θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, στις 16:56 συμπορεύεται με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα:  η βράδια του Σαββάτου πριμοδοτεί τις πρώτες ώρες της Κυριακής από κέφι και δραστηριότητα. Σημάδι που λέει ότι υπάρχει καλή και ποιοτική διασκέδαση που αναζωογονεί ή το ακόμα καλύτερο, τις προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας. Ενώ από το πρωί η μέρα έχει κάθε είδους ευκαιρίες για καλές στιγμές, γενικά δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό, ελάχιστες, ίσως αρνητικές εξαιρέσεις, είναι μόνο για όσους το δηλώνει και ο χάρτης τους.

Για την Δευτέρα 3/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 11:05 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 13:27 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 20:53 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Συμπέρασμα: οι συναισθηματικές υποθέσεις πρέπει να έχουν μια σοβαρότητα, ή ακόμα καλύτερα να είμαστε πεντακάθαροι στο τι θέλουμε και το κυριότερο το τι ζητάμε και από πού. Όσοι οδηγείτε προσέχετε.

Για την Τρίτη 4/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:50 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 7:51 η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητικό τετράγωνο με τον Άρη και στις 16:07 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα, στις 19:29 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: μια σύγκρουση είναι πιθανόν αναπόφευκτη, αλλά όλα είναι στο χέρι σας να γυρίσουν υπέρ σας. Γενικά όμως πρέπει να σχολιάσουμε και να σταθούμε στα επόμενα, ειδικά όσοι έχουν την δυνατότητα. Όποτε το πρωί είναι ιδανικό  για εραστές που θέλουν να αφήσουν το σημάδι τους. Το βράδυ είναι καλό το γλέντι· κάθε είδους, όποτε ή το ένα ή και τα … δυο· ανάλογα με τις δυνάμεις σας, ίσως και την τσέπη σας.

Για την Τετάρτη 5/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 5:12 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Β. Δεσμό της, στις 8:01 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 15:24 έχει δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, στις 20:20 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 23:32 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Συμπέρασμα: θετική μέρα γεμάτη επικοινωνία και επαφές με άτομα που σας ακούν και θέλουν να σας προσφέρουν λύσεις αυτά μέχρι το απόγευμα, από τις βράδυνες ώρες καλό είναι ξεκαθαρίσετε εσείς το τι θέλετε για τον εαυτό σας.

Για την Πέμπτη 6/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 7:48 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον στατικά ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 13:38 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 19:18 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα, στις 22:18 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και φροντίστε και εσείς να την χαρείτε, όπως το να εκμεταλλευτείτε τις δυναμικές ευκαιρίες για την προβολή σας και για να προωθήσετε τους στόχους σας και να φανούν οι εξελικτικές δυναμικές σας. Οι σωστές ιδέες φέρνουν και λύσεις εκεί που δεν το περιμένετε! Οι πιθανές βόλτες στα μαγαζιά προσφέρουν ιδέες και λύσεις αγορών της εποχής.


Για την Παρασκευή 7/11, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 0:22 πραγματοποιεί την αντίθεση της με τον Ήλιο και την φάση της Πανσελήνου, στις 6:30 πραγματοποιεί την ίδια όψη με την Αφροδίτη, στις 11:59 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 18:16 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: η μέρα σήμερα είναι γεμάτη συναίσθημα και μπορεί να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που θέλετε, να κερδίσετε πολύ εύκολα και να φέρετε τα σχέδια σας ακόμα και σε σημείο εφαρμογής. Ταυτόχρονα είναι καλή μέρα για σωστές αγορές ή βόλτες στα μαγαζιά, λιτές βέβαια, αλλά χρήσιμες σε πολλά θέματα.  



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top